03 september, 2007

MX 3200 Keyboard - Inaktivera "Dynamic Search & Zoom"

Tja! Har ni ett tangentbord "MX 3200 Keyboard" från Logitech? Tycker ni att den dynamiska sök- och zoom funktionen är i vägen när ni spelar spel eller arbetar? Allt detta stämmer precis in på mig själv och den funktionen är riktigt jobbig, speciellt när man spelar spel. Har försökt avaktivera via SetPoint programmet men går inte. Här får ni lösningen på problemet:

Avaktivera "Dynamic Search & Zoom"
Håll inne tangenten Fn och tryck på "Close app" (knappen till vänster om Caps Lock med ett X)
Fn+Close app

Aktivera "Dynamic Search & Zoom"
Håll inne tangenten Fn och tryck på knappen nedan för "Close app"-knappen som ni hittar om ni följer instruktionen för hur man inaktiverar funktionen.
Fn+App/Doc switcher

Att notera
Detta kanske står i manualen men jag har aldrig tänkt på att läsa den. Man tycker ju att funktionaliteten borde kunna [in]aktiveras via Logitechs SetPoint program för Mus och Tangentbord. Uttrycket RTFM (Read The Fine/Fucking Manual) passar väl in här, eller?!

1 kommentar:

Anonym sa...

TACK !!!

(RTFM... ofta =)

Välkomna till bloggen

Välkomna ska ni vara kära besökare. Jag skriver om IT för att det är kul och för att jag vill dela med mig av information och kunskap. Jag försöker hålla bloggen så kategoriserad som möjligt för att ni enklare ska hitta intressanta länkar och artiklar.