13 mars, 2007

Command and Conquer 3 :: Tiberium Wars

Äntligen har det kommit ett nytt Command and Conquer spel. Jag är ett stort fan av C&C och det började med Red Alert (Aftermatch/Counterstrike) redan vid 8 eller 9 års ålder. Jag har följt serien hela tiden och lärt mina syskon hur man spelar.

Det är ett fantastiskt spel som jag har väntat på länge. Redan i höstas såg jag de första bilderna på gameplay i Tiberium Wars. Verkade som om EA, utgivare för spelet, har gjort en grym grafikuppdatering sedan de senaste spelen Command and Conquer Generals + Zero Hour och och datorspelet Slaget om Midgård 2 (tillhör inte Command and Conquer).

Levande heta explosioner, jättesnyggt vatten, vacker omgivning och mystiskt Tiberium gör spelet till en riktig utmanare av kommande "Real Time Strategy"-spel (RTS) detta året.

DEMO-versionen har släppts i dagarna och ligger på cirka 1.2 Gb. Menyerna är otroligt vackra, filmerna i hög kvalitet och huvudmenyn med planeten i bakgrunden och den sköna musiken tycker jag ger en skön känsla av reinkarnation av Tiberian Sun. Välgjort träningsuppdrag och bra upplägg gör det enkelt för dem som kan engelska att börja spela. Lite udda till en början men man lär sig.

Ni som vill få en försmak av spelupplevelsen kan hitta skärmbilder här och Ladda ner demo här.
Ni kan också besöka www.torrentz.com om ni vill använda en bittorrent-klient.

Detta är ett spel som jag redan gillar och jag kommer inte tveka om jag ska köpa det eller inte. Ska köpa det så fort som möjligt.

Slut

Inga kommentarer:

Välkomna till bloggen

Välkomna ska ni vara kära besökare. Jag skriver om IT för att det är kul och för att jag vill dela med mig av information och kunskap. Jag försöker hålla bloggen så kategoriserad som möjligt för att ni enklare ska hitta intressanta länkar och artiklar.