10 februari, 2016

En fantastiskt bra bokningstjänst vid namn Boka365

Hej igen, bloggen har varit väldigt inaktiv då jag helt enkelt inte haft tid över att skriva nya inlägg och artiklar men det ska jag försöka börja med igen.

Artiklarna kommer fortfarande handla om IT generellt fast med mer fokus på programming, servrar och nätverk samt även ett bokningssystem jag utvärderar som heter Boka365.

Denna gången kommer jag inte skriva så mycket utan kommer istället nämna bokningstjänsten Boka365 och hur min utvärdering går framöver.

Vad är bokningssystemet Boka365 för något och vad erbjuder de?

Boka365 är en tidbokningstjänst jag fann i höstas när jag sökte ett bokningssystem för en hamnvaktkalender och även stuguthyrning. Bokadirekt verkade som ett bra system men de erbjöd inte riktigt vad jag var ute efter och att de verkade lite dyra. De är säkert kanonbra för de verksamheter de riktar sig mest till men för mig passade de inte så bra.

Boka365 och hamnvakt

Med bokningstjänsten jag fann så kan jag lägga in alla båtplatser för ett hamnvaktsystem jag utvecklar och sedan kan medlemmarna gå in i kalendern och se vilka tider som är lediga för vaktronden. När de hittar en ledig tid kan de enkelt boka den direkt via telefonen eller datorn.

Jag såg att de även erbjöd kortbetalningar och direktbetalningar via Payson och Paypal och det kan nog bli ovärderligt framöver när vi ska utöka systemet till att automatisk registrera medlemsavgifterna.

Jag kommer definitivt skriva mer om tjänsten när jag har utvärderat den lite mer. Just nu är det 14 dagar gratis demotid om du vill prova på och sedan har de fyra abonnemang att välja bland. Det billigaste alternativet kanske lämpar sig bäst för mindre föreningar men för att få kortbetalningen behöver du välja ett dyrare abonnemang. Men det verkar helt klart vara värt pengarna.

Läs mer om deras priser och abonnemang

Stuguthyrning

Om bokningstjänsten lämpar sig riktigt bra för bokningar så kanske min släkt kan börja använda tjänsten också för att hyra ut vår stuga i Värmland. Det återstår att se men det ser helt klart lovande ut.

Än så länge verkar boka365 vara fantastiskt bra för mina behov och jag kommer skriva mer om det framöver.

Ha en god dag.

Inga kommentarer:

Välkomna till bloggen

Välkomna ska ni vara kära besökare. Jag skriver om IT för att det är kul och för att jag vill dela med mig av information och kunskap. Jag försöker hålla bloggen så kategoriserad som möjligt för att ni enklare ska hitta intressanta länkar och artiklar.