22 oktober, 2006

Mera trance åt världen

Jag är en person som älskar elektronisk dans musik inom genren Trance, Hardtrance, Hardstyle, Acid med flera. Jag lyssnar på det för att få upp min energi och ibland även för att slappna av.

Det finns många av er där ute i det "civila mörkret" som inte vet att trance faktiskt kan vara harmoniskt. Då och då hör man låtar eller mixar med vissa inslag av exv. fioler, piano, gitarr mm.
Detta säger jag därför att jag idag införskaffade jag mig senaste albumet i Trancemaster serien "Trancemaster 5003" som är deras 53:e skiva och jag har alla.

Musiken blir bara bättre och bättre med åren som går och de DJ's som mixar låtarna fortsätter att briljera. Varje mix är unik, men trots det tycker många av mina kompisar att det låter likadant vilken mix man än lyssnar på.

Ni kan ju testa söka på Google efter "Above And Beyond - Trance Around The World 107 03-04-2006 TranceGrooves" och lyssna för er själva. Visst att det finns bättre men den mixen gillar jag.

Innan jag avslutar vill jag säga att jag tycker det är synd att den "gamla" trance-musiken börjar försvinna från stora klubbar och House-genren tar över. Jag säger inte att det händer överallt, men lite här och var. Ett exempel är "Sensation White (2006)": för några år sedan spelades riktigt go trance, men nu spelas nästan bara house - "Shame on you Sensation White!"

Nu i fortsättningen hoppas jag man fortsätter att stötta trance-genren på de större klubbarna och festerna. Länge leve Armin van Buuren!

Inga kommentarer:

Välkomna till bloggen

Välkomna ska ni vara kära besökare. Jag skriver om IT för att det är kul och för att jag vill dela med mig av information och kunskap. Jag försöker hålla bloggen så kategoriserad som möjligt för att ni enklare ska hitta intressanta länkar och artiklar.