24 juni, 2006

Lyckad midsommar

Mina order från kompisarna var att fixa en riktigt tung Trance CD inför den kommande Midsommarfesten. För en gångs skull skulle man få lyssna på min musik och inte bara en massa hårdrock, metal och svängig 90-tals musik.

När klockan var var halv fyra på midsommarmorgonen hade jag lyckats pressa in några av de sista låtarna, och nu var jag trött men jättenöjd. Detta skulle bli den bästa skiva jag mixat ihop sedan min första release av Techno Machine 2002. Mitt val av skivnamn - Midsummer Trance 2006.

Jag gick och lade mig och vaknade sedan klockan 13:30 av att morsan spelade hög musik och syskonen sprang ut och in ur mitt rum. Man fick då pallra sig upp ur sängen och käka lunch.

De närmsta timmarna tog jag det bara lugnt och inväntade klockslaget 18:00 då alla skulle samlas vid festen. Väl där tog vi fram grillarna och började grilla kött och korv med bröd, samtidigt som man satt och lyssnade till den där jobbiga hårdrocken.

Det kom bara fler och fler, men vi var kanske fyrtio personer max.

Men så hände det! När alla var på gräsmattan och spelade fotboll kunde man höra en låt som skilde sig från de andra. Man kunde riktigt höra basen bli högre och högre - Äntligen! Nu skulle de äntligen få höra att Trance inte var så dåligt som de alltid tror.
Först trodde jag inte mina öron men efter att ha snackat runt lite med några som satt runt vattenpipan, och några andra hårdrockare inne i ladan, fick jag veta att de faktiskt gillade musiken. Ja! 1-0 till mig.

Festen rullade på och man fick i sig mer och mer alkohol, men inte i såna extrema mängder som de flesta andra. Det fick bli några cider från Willis helt enkelt och nån cider-lemon på flaska från systemet ibland. Inne i partyladan kunde man visa sina sk "dance moves" för kompisarna och lyssna på god musik, samt försöka diskuttera med halvdäckade personer, vilket dock inte var så lyckat.

Klockan började nå 02:00 och festen började lida mot sitt slut. Jag var i alla fall nöjd om någon frågar mig - god stämning och skön musik. En lyckad Midsommar helt enkelt!

Notis: Jag är ingen DJ!
Det är bara mitt val av favoritlåtar som ligger till grund för mina skivor

Ha det gött, haj!

Inga kommentarer:

Välkomna till bloggen

Välkomna ska ni vara kära besökare. Jag skriver om IT för att det är kul och för att jag vill dela med mig av information och kunskap. Jag försöker hålla bloggen så kategoriserad som möjligt för att ni enklare ska hitta intressanta länkar och artiklar.